На що спроможні газові різаки Kovea?

24.12.2014

Газовый паяльник KoveaСеред газового обладнання різаки (вони ж - газові пальники пістолетного типу) займають особливе місце. Працюють такі прилади від портативного газового балона і розрізняються за розміром (потужністю) полум'я і сферою використання. Функціонал пристрою величезний і не обмежується використанням під час відпочинку на природі. Звичайно, розрізати метал таким пристосуванням не вийде (потужності не ті), але в побуті різаки часто просто незамінні. Чим відрізняються і для яких цілей застосовуються газові різаки, читайте далі.

Сфера використання

Сфера використання різака визначається більшою мірою такою характеристикою, як потужність полум'я. Залежно від цього параметра можна виділити три групи газових різаків Kovea:

 

Газовый паяльник Kovea купить в УкраинеПотужні. Моделі цієї групи використовуються для будівельних робіт, розпалювання багаття, зокрема в камінах і печах. Крім цього, потужні різаки допоможуть під час будь-яких термоусадочних робіт, плавлення водоізоляційного матеріалу, заварювання швів, ремонту труб, випалювання гнізд комах, прогрівання поверхонь. Зверніть увагу: якщо використовувати різак цієї групи на максимумі, то палива в балончику вистачить на півгодини.

Середні. У цьому сегменті значаться універсальні моделі зі змінною формою і якістю (насиченістю) полум'я. Так, якщо використовувати різак на максимальній потужності, то можна і багаття розпалити. Якщо ж встановити мінімальну потужність, то не важко буде, наприклад, запаяти пошкодження в трубі або розігріти "закислу" гайку.

Малопотужні. У цій категорії знаходяться різаки-паяльники, заправної ємності яких вистачить на 10-15 хвилин роботи. Є також моделі, які підключаються до балона. Полум'я газових паяльників схоже на голку. Різаки-паяльники використовують, коли важлива точність і акуратність. Прилади гідно оцінили ювеліри, авіамоделісти і всі, кому для роботи необхідне тонке полум'я.

Важливі характеристики для правильного вибору:

использование газового резака KoveaСистема попереднього підігріву газу. Якщо в обраній Вами моделі є зазначена система, то такий різак можна обертати і перевертати балоном догори. Перевертати пристрій без функції підігріву газу дуже небезпечно, оскільки він може "виливати" вогняний потік.

П'єзопідпал. Різаки Kovea з п'єзопідпалом можна запалити в будь-який момент - потрібно просто натиснути на кнопку.

• Температура. Температура горіння газу у всіх газових різаках від Kovea дорівнює приблизно +1300°C. Такого показника достатньо для плавки олов'яних і мідних припоїв, алюмінію, міді, але не сталі.

Газовий балон. Для більшості пристроїв потрібен газовий балон цангового стандарту 220 г. Також є моделі з перехідником на балон 230 або 450 г.

Як бачите, різаки і паяльні лампи від Kovea - незамінні помічники в побуті. Придбайте першокласне спорядження від світового лідера з виготовлення портативного газового обладнання і зможете швидко, легко і якісно впоратися з будь-якими завданнями.

Новости

  • Обираємо туристичний пальник

    Будь-який похід вимагає багато сил. Як зробити так, щоб відчуття голоду не було єдиним, що запам'яталося після подорожі горами-долинами? Звісно, найкращим способом поповнити запас енергії буде гарячий обід, але от розвести багаття не завжди дозволяє місце або погода. Ось тут-то і приходить на допомогу він - туристичний пальник...

    10.12.2014