Новинки Kovea на виставці "Риболовля. Полювання. Туризм"

14.03.2017

15-18 березня, МВЦ (Броварський проспект, 15, Київ). Запрошуємо всіх завітати та ознайомтеся зі спорядженням Kovea особисто. Адже нам є, що розповісти і чим вас здивувати. Гарантуємо - буде цікаво!

По-перше - ви дізнаєтеся, чому туристичне спорядження Kovea вважається одним із найкращих у світі. І чому вже не одне десятиліття його обирають любителі автопоїздок, туризму, вело- і мотоспорту, полювання, риболовлі, альпінізму, виїздів на природу або на дачу.

По-друге - ми є ексклюзивними дистриб'юторами південнокорейської компанії в Україні. На нашому стенді будуть представлені всі новинки, які допомагають робити перебування далеко від цивілізації максимально комфортним і безпечним.

По-третє - сьогодні в нашому каталозі значаться газові та мультипаливні пальники, каталітичні грілки, балони і ємності для палива, газові різаки і лампи, грилі, посуд, ліхтарі, термоси, портативні печі, столові прилади. А 15-18 березня, все це ви зможете не тільки побачити і доторкнутися, а й протестувати!

По-четверте - ми просто будемо дуже раді зустрітися і поспілкуватися, як з нашими давніми клієнтами, так і познайомитися з новими.

Завітайте в гості - приєднуйтесь до команди поціновувачів якісного відпочинку!

Новости

  • Газовий пальник і трісочниця. Досвід туриста.

    Досліджуючи простір інтернету, ми знайшли цікавий огляд туриста ZLUKA_AKA_SLIM. Який у своєму ЖЖ поділився досвідом використання газових пальників (плиток) і трісочниці. Сподіваємося, цей огляд допоможе вам краще підготуватися до ваших майбутніх походів.

    15.08.2016
  • Огляд газового пальника Kovea Power Nano Stove KB-1112

    На сайті київського туристичного клубу "Шатун" ми знайшли корисний огляд однієї з найпопулярніших моделей газових пальників - Power Nano. Рекомендуємо для ознайомлення..

    30.12.2014