В Києві пройде наймасштабніший в Україні фестиваль для мандрівників "З рюкзаком"

16.04.2018

Якщо ви не можете уявити свого життя без нових незвіданих доріг і країн або ж тільки мрієте здійснити свою найкращу мандрівку, фестиваль "З рюкзаком", що пройде 21-22 квітня в Києві в креативному хабі IZONE, - саме той захід, на який вам варто завітати цієї весни. На вас чекають виступи відомих тревел-блогерів, фотографів і мандрівників, інформація про найкращі маршрути (від пустель Африки до вічних льодів Антарктиди), про навчання та стажування за кордоном, а також про те, як заробити на тому, що ви любите найбільше, - на подорожах. Не пропустіть свою можливість, квитки на фестиваль уже в продажу за посиланням:​ www.zrukzakom.top.

Продукция Kovea

Бренд Kovea, як і інші бренди компанії «Кемпінг Трейд», виступить партнером фестивалю. Всі любителі походів, пікніків і простого відпочинку на природі зможуть самостійно оцінити високу якість нашої продукції і навіть придбати її. Крім того, на фестивалі проходитимуть цікаві майстер-класи від нашого партнера, компанії «ВсюдиХід». Туристи-початківці дізнаються все про спорядження для походів і зможуть попрактикуватися у збиранні та розбиранні наметів, спальників і рюкзаків. А з виступів понад 40 досвідчених мандрівників (одним з яких є керівник проєктів Outdoor компанії "Кемпінг Трейд" Андрій Білий) ви зможете винести для себе багато цінних практичних порад і лайфхаків з організації ідеальної подорожі. І це ще не все! На вас чекають тематичні фотозони, лаунж-зона з живою музикою та фуд-кортом, круті розіграші призів і багато нових знайомств.

Якщо ви, як і ми, живете з девізом "мріючи про відпочинок на природі", приходьте на фестиваль "З рюкзаком". Тут ви зможете не тільки ознайомитися з висококласною продукцією для туризму, а й отримати відповіді на всі запитання, що вас цікавлять!

Новости

  • Даруємо знижки 20-80% на всі товари.

    Підпалюємо ціни! Товари Kovea роблять теплішими не тільки руки і серця, але ще й гріють душу своїми знижками! До новорічних свят ми даруємо знижки 20-80% на багато товарів бренду.

    30.11.2017
  • Kovea KGR-3500 - найпотужніша газова плитка на українському ринку

    Ми знаємо, як полегшити похідне життя і зробити будь-яку подорож комфортною! Тепер про приготування гарячої їжі подбає газова плитка Kovea KGR-3500, розроблена спеціально для туристичного ринку України. Ексклюзивна новинка - найпродуктивніша у своєму сегменті. Завдяки показнику потужності в 2900 Вт вона залишила позаду всіх конкурентів.

    09.10.2017