Kovea KGR-3500 - найпотужніша газова плитка на українському ринку

09.10.2017

Ми знаємо, як полегшити похідне життя і зробити будь-яку подорож комфортною! Тепер про приготування гарячої їжі подбає газова плитка Kovea KGR-3500, розроблена спеціально для туристичного ринку України. Ексклюзивна новинка - найпродуктивніша у своєму сегменті. Завдяки показнику потужності в 2900 Вт вона залишила позаду всіх конкурентів.

Модель працює від цангового балона, наповненого пропаном/бутаном. Максимальна витрата газу становить 200 г/год. Літр води на цій газовій плиті закипає менш ніж за 5 хвилин. Проводити час в очікуванні своєї порції тепер не обов'язково. Розміри робочої поверхні дають можливість використовувати великий посуд і готувати одразу на кількох людей.

Якщо намокнули сірники або забули запальничку, не біда. Kovea KGR-3500 оснащена функцією п'єзопідпалу.

Плитка комплектується пластиковим кейсом, який забезпечує правильні умови зберігання і полегшує транспортування пристрою. Плитка важить менше ніж півтора кілограма, тому її можна брати не тільки на кемпінг або у велотур, а й у піші походи.

Така напарниця має бути в кожного поціновувача активного відпочинку. Купуйте Kovea KGR-3500, збирайте рюкзак - і вперед за новими емоціями!

Новости

  • Огляд газового пальника Kovea Hiker KB-0408

    "Рано чи пізно всі туристи і просто любителі відпочинку на природі розглядали необхідність купівлі газового пальника. Хтось зважився на цей вчинок, а хтось наполегливо продовжує готувати на багатті" - Ми публікуємо ще один цікавий огляд газового пальника Kovea Hiker KB-0408 від Сергія Борисовича.

    21.05.2017
  • Огляд термоса Kovea Mega Hot 1500

    Сьогодні ми публікуємо детальний фото-огляд Kovea Mega Hot 1500 (KDW-MH1500), яким з нами люб'язно поділився Сергій Борисович: "Всі знають що таке термос і для яких цілей його використовують. До того ж у термосі можна транспортувати не тільки гарячі, а й холодні напої, а в харчовому термосі відповідно продукти."

    21.04.2017