Ноу-хау для якісного відпочинку. Новинки Kovea на виставці "Полювання. Риболовля. Туризм"

28.03.2017

Ми не могли пропустити щорічну виставку "Полювання.Риболовля.Туризм", бо любимо заводити нових друзів і зустрічатися зі старими знайомими. І нам справді було що показати - бренд Kovea цього року відзначився цікавими новинками.

З них ми і починали свої презентації на стенді, а тепер поділимося враженнями і з вами. Kovea продовжує піклуватися про комфорт мандрівників і робить речі, без яких важко уявити відпочинок на природі. Легка вага і продумана конструкція будь-якого предмета робить його незамінним у поході або на риболовлі.

Отже, наші фаворити цього року. Портативний обігрівач HANDY SUN KGH-1609 допоможе вам відчути тепло не тільки від дружньої атмосфери. Цей малюк важить близько 200 грамів і займає зовсім небагато місця. Працює від різьбового балона, оснащений п'єзопідпалом. Відмінно переносить подорожі, тому що складається в добротний пластиковий кейс. Обігрівач отримав безліч позитивних відгуків від відвідувачів, тому рекомендуємо і вам ознайомитися з ним ближче.

Найнадійніші плити Kovea стають ще ефективнішими. Завдяки останньому оновленню, плити CAMP-1 PLUS стали потужнішими, зменшився час кипіння.  Тепер ви можете швидше готувати, а завдяки захисту від вітру не турбуватися про те, що полум'я згасне. І мити плитку стало простіше - основний корпус і вітрозахист легко знімається.

Нові харчові контейнери KDW-1507Н і KDW-1510Н також відзначені гостями виставки. Вони залишилися задоволені легкою вагою, зручною силіконовою поверхнею і симпатичним зовнішнім виглядом.


 

Дякуємо, що влаштовували нам іспит на знання асортименту та раділи разом з нами практичності, і продуманістю кожної деталі в товарах Kovea.

До зустрічі наступного року!

Новости