новости

  • Новинки Kovea на виставці "Риболовля. Полювання. Туризм"

    15-18 березня, МВЦ (Броварський проспект, 15, Київ). Запрошуємо всіх завітати та ознайомтеся зі спорядженням Kovea особисто. Адже нам є, що розповісти і чим вас здивувати. Гарантуємо - буде цікаво!

    14.03.2017
  • Газовий пальник і трісочниця. Досвід туриста.

    Досліджуючи простір інтернету, ми знайшли цікавий огляд туриста ZLUKA_AKA_SLIM. Який у своєму ЖЖ поділився досвідом використання газових пальників (плиток) і трісочниці. Сподіваємося, цей огляд допоможе вам краще підготуватися до ваших майбутніх походів.

    15.08.2016
  • Огляд газового пальника Kovea Power Nano Stove KB-1112

    На сайті київського туристичного клубу "Шатун" ми знайшли корисний огляд однієї з найпопулярніших моделей газових пальників - Power Nano. Рекомендуємо для ознайомлення..

    30.12.2014
  • На що спроможні газові різаки Kovea?

    Серед газового обладнання різаки (вони ж - газові пальники пістолетного типу) займають особливе місце. Працюють такі прилади від портативного газового балона і розрізняються за розміром (потужністю) полум'я і сферою використання. Функціонал пристрою величезний і не обмежується використанням під час відпочинку на природі.

    24.12.2014
  • Обираємо туристичний пальник

    Будь-який похід вимагає багато сил. Як зробити так, щоб відчуття голоду не було єдиним, що запам'яталося після подорожі горами-долинами? Звісно, найкращим способом поповнити запас енергії буде гарячий обід, але от розвести багаття не завжди дозволяє місце або погода. Ось тут-то і приходить на допомогу він - туристичний пальник...

    10.12.2014